Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

O nama

Mi smo Jasmina i Jela, doule i porođajne edukatorice. 

Ovdje si jer želiš porod koji će te uzdignuti, a ne slomiti. Ako ti je dosta negativnih priča, želiš više samopouzdanja i samostalnosti u svojoj trudnoći 

Došla si na pravo mjesto.

Osnažujući porod i majčinstvo naš su svijet. Podržale smo stotine žena na njihovom putu i ako smo išta naučile, to je da su žene sila prirode. Možda sad misliš "To nisam ja...", ali prevarila bi se. 

Sve počinje od tebe.

lele doula jasmina jela

Ja sam Jasmina,

komparatistica, kustosica i copyrighterica, u životu prije no što sam otkrila svoju strast u svijetu poroda, majčinstva i samozaposlenja. Danas se pronalazim u doulanju, pisanju, edukaciji i smišljanju novih poduhvata za Lele. 

Završila sam obuku DONA International za porođajnu doulu, edukaciju Newborn Mothers za postpartumsku doulu, tečaj masaže i Childbirth Educator program u sklopu Erasmus 3P+ projekta.

Zadivljuju me emotivno putovanje, sveobuhvatna transformacija i osobni rast kroz koje žena prolazi kada postaje majka. Porod i majčinstvo u meni su otključali stvari za koje nisam znala da postoje, a moje me kćeri nastavljaju preodgajati i uveseljavati svakodnevno.

Zato sam postala doula, da bih ženama pružila podršku i siguran prostor da se pronađu u svojim najranjivijim trenucima. Imam puno strpljenja, povjerenja u nevjerojatan proces trudnoće i poroda i veliko poštovanje prema tvojim osobnim odabirima.

U slobodno vrijeme uživam u zelenilu, plesu, meditaciji, masaži, dobroj hrani i drugim lijepim životnim čudesima.

10/2018  Midwifery Today, Bad Wildbad, Njemačka

10/2018  Spinning Babies s Jennifer Walker

9/2018 - 5/2019  Erasmus 3P+: Edukacija za pozitivnu trudnoću, porod i babinje

10/2017 - 2/2018  Tečaj masaže, Učilište terapijskih vještina Galbanum

8/2017  Newborn Mothers Postpartum training s Julijom Jones

5/2017  DONA International obuka za porođajnu doulu s Rékom Dészi

Ja sam Jela,

po struci magistra ekonomije, ali koja je otplovila drugim vodama, tražeći ono što volim, u čemu se nalazim i radim sa strašću, bez da imam osjećaj da radim i jedan dan.

U trudnoći ćemo te zajedno pripremiti i osnažiti, tako da znaš i vjeruješ da si savršeno sposobna donijeti svoju bebu na svijet, ali i onda kada zapne, i zatrebaš pomoć da možeš prihvatiti i to kao dio svog iskustva. Informirat ću te o praksama i odgovarati na sva tvoja pitanja, pokazati vježbe koje možeš raditi s partnerom i pripremiti te za babinje.

U porodu sam s tobom koliko god treba, bez osuđivanja i očekivanja, tu za tebe da te pomilujem po kosi, šapnem na uho da će sve biti u redu kada se obeshrabriš, dodam vode i komadić čokolade. Jer to je sve što zapravo trebaš, mirnu podršku koja će ti stvoriti prostor u kojem ćeš moći slušati svoje tijelo i srce.

U babinju se družimo s tvojom bebom, jedeš hranu namijenju za ovo osjetljivo razdoblje života, uživaš u masaži stopala i razgovoru. I baš kao i u porodu, tu sam da ti pružim jedinstvenu podršku doule, potpuno prihvaćanje svih emocija, zagrljaj i savjet.

Kao što vidiš, doulanje je moja ljubav i moj osobni način borbe za ženska prava, nježnošću i ljubavlju koje želim pružiti svakoj ženi na njezinu putu prema majčinstvu.

12/2019 - 5/2019  Erasmus 3P+: Edukacija za pozitivnu trudnoću, porod i babinje

10/2018  Midwifery Today, Bad Wildbad, Njemačka

10/2018  Spinning Babies s Jennifer Walker

3/2018  Paramana doula obuka s Michelom Odentom i Lilianom Lammers

5/2017  DONA International obuka za porođajnu doulu s Rékom Dészi

Pridruži nam se na šalici čaja

Upoznaj nas i odluči jesmo li prave doule za tebe.

Javi nam se

Pisalo se

 

 

 

 

Iskustva

Thank you for your positive words and energy

Jasmina, I can’t thank you enough for your positive words and energy! I don’t know what I would have done without your help and advice to achieve the peaceful and positive birth experience I had.

testimonial-person-image
Fatima T.
Zagreb

Kao da se oduvijek poznajemo

Doula Jela u potpunosti je ispunila moja očekivanja – uz nju sve je bilo vrlo spontano i prirodno, kao da se oduvijek poznajemo. Bojala sam se da ću se, kada porod krene, uspaničiti, prerano krenuti u rodilište i zaboraviti na svoje želje. Puno mi je značila njena zen smirenost i potpuna podrška bilo kojoj mojoj odluci.

 

Rahela
Zagreb

Uz vas je rođenje i majčinstvo jedno predivno iskustvo

Još jednom veliko HVALA na svemu! Na informacijama, podršci, toplini... Divne ste! Uz vas se zaista osjeća da su rođenje djeteta i majčinstvo, iako zahtjevno, jedno predivno iskustvo! Želim vam puno uspjeha!

Ana S.
Zagreb

Nježna i snažna podrška

Riječi su nedostatne kad je u pitanju (moja) doula jer je njeno prisustvo pri porodu bilo tako suptilno, a intenzivno –  istovremeno je bila i nježna i snažna podrška. Budući da kod prvog poroda nisam imala doulu, u potpunosti sam mogla spoznati njenu važnost za ženu koja rađa. Draga Jasmina, duboko sam ti zahvalna što dijelimo to životno iskustvo. Svaka žena zaslužuje tretman kakav sam imala ja toga dana. Doprinijela si tome da svi prisutni dožive rađanje kao prekrasan prirodni proces. Imam osjećaj da smo svi bili uzemljeni u tom naizgled običnom zimskom danu u kojem je na svijet došlo naše malo čudo. 
Šaljem ti obilje blagoslova. Tvoj poziv je važan za ovaj svijet.

testimonial-person-image
Tamara Š.
Rijeka

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr