Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

O nama

Mi smo Jasmina i Jela,

porođajne edukatorice i autorice svega što vidiš na ovim stranicama. Podržavanje trudnica i mama je naš poziv od 2017. godine i na našem ćeš blogu pronaći korisne informacije o tome kako se pripremiti prije i oporaviti nakon poroda.

Ako se sad osjećaš nesigurno, preplavljena si informacijama, preispituješ svaku odluku i ne znaš koga slušati, imamo prijedlog: nauči slušati sebe.

Naši tečaj za trudnice i program za mame vraćaju kompas u tvoje ruke i tijelo.  

Podržale smo stotine žena na njihovom putu u majčinstvo i ako smo išta naučile, to je da su žene sila prirode. I ako se sad ne osjećaš tako, obećajemo ti da hoćeš kad prigrliš to putovanje kao priliku za svoj osobni rast i osnaživanje.

Ti biraš svoj put.

Sve počinje od tebe.

Ja sam Jasmina,

i mogu ti ispričati dvije verzije priče o sebi: jedna u kojoj sam se godinama borila s endometriozom, dugo odgađala trudnoću, imala težak prvi porod i izazovan početak majčinstva. 

Druga je da sam kroz ta iskustva naučila da sam odgovorna za sebe, da osluškujem svoje tijelo, ponovno otkrijem sebe i radost u svojem životu.

Posljednjih 6 godina posvetila sam učenju o tijelu, porodu i majčinstvu i danas ti pomažem da zacijeliš priču s poroda i prilagodiš se novoj ulozi majke.

U edukaciji sam za somatskog terapeuta (Somatic Experiencing®). Diplomu komparativne književnosti i informacijskih znanosti stavila sam sa strane da bih postala Birth story listener®, EFT praktičarka, edukatorica, porođajna i postpartum doula. 

Iza sebe imam dvije predivne trudnoće i kćeri na koje sam nevjerojatno ponosna. U slobodno vrijeme uživam u zelenilu, plesu, meditaciji, masaži, dobroj hrani i drugim lijepim životnim čudesima.

Ja sam Jela,

po struci magistra ekonomije, ali koja je otplovila drugim vodama, tražeći ono što volim i radim sa strašću.

Kad sam prvi put čula za doule znala sam da je to ono što trebam raditi, jer sam shvatila da ovaj poziv za mene znači nježnu borbu za osnaživanje žena kroz porod i majčinstvo.

Prste imam i u dizajnu, fotografiji, vrtlarenju, putovanjima, kuhanju i ženskom aktivizmu. Završila sam DONA International i Paramana obuke za porođajnu doulu te Childbirth Educator program u sklopu Erasmus 3P+ projekta.

Uživam u vožnji vlakom, brizi o napuštenim psima, dobroj hrani i druženjima s prijateljima.

Ne osjećam se kao da imam posao jer je ovo moj poziv i ljubav, a većinu dana provodim razmišljajući ili radeći za Lele projekte.

Imaš li pitanje?

Ako imaš pitanje ili želiš podijeliti svoje iskustvo, pošalji nam poruku da vidimo kako te možemo podržati.

Javi se

Pisalo se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr