Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

O nama

Mi smo Jasmina i Jela,

porođajne edukatorice i autorice svega što vidiš na ovim stranicama. Pokrećemo razgovore o trudnoći, ženstvenosti i majčinstvu i započinjemo promjene koje želimo vidjeti. 

Ako želiš više slobode i samopouzdanja u svojoj trudnoći došla si na pravo mjesto.

Podržale smo stotine žena na njihovom putu majčinstva i ako smo išta naučile, to je da su žene sila prirode. Možda misliš "To nisam ja...", ali prevarila bi se. 

Ako se sad osjećaš nesigurno, preplavljena si informacijama, preispituješ svaku odluku i ne znaš koga slušati, imamo prijedlog: nauči slušati sebe.

Naš tečaj za trudnice vraća kompas u tvoje ruke i tijelo.  

Sve počinje od tebe.

Ja sam Jasmina,

i mogu ti ispričati dvije verzije priče o sebi: jedna u kojoj sam se godinama borila s endometriozom, dugo odgađala trudnoću, imala težak prvi porod i mučila se u ranom majčinstvu. 

Druga je da sam kroz ta iskustva naučila da sam odgovorna za sebe, da osluškujem svoje tijelo, ponovno otkrijem sebe i radost u svojem životu.

Diplomu komparativne književnosti i informacijskih znanosti stavila sam sa strane da bih postala Birth story listener®, edukatorica, porođajna i postpartum doula. Posljednjih 5 godina posvetila sam učenju o tijelu, porodu i majčinstvu i danas ti pomažem da iscijeliš priču s poroda i prilagodiš se novoj ulozi majke.

Zadivljuju me emotivno putovanje, transformacija i osobni rast kroz koje žena prolazi kada postaje majka. Zato sam ovdje, da bih ti pružila podršku i siguran prostor da se pronađeš u svojim najranjivijim trenucima.

Iza sebe imam dvije predivne trudnoće i kćeri na koje sam nevjerojatno ponosna.  U slobodno vrijeme uživam u zelenilu, plesu, meditaciji, masaži, dobroj hrani i drugim lijepim životnim čudesima.

Ja sam Jela,

po struci magistra ekonomije, ali koja je otplovila drugim vodama, tražeći ono što volim i radim sa strašću.

Kad sam prvi put čula za doule znala sam da je to ono što trebam raditi, jer sam shvatila da ovaj poziv za mene znači nježnu borbu za osnaživanje žena kroz porod i majčinstvo.

Prste imam i u dizajnu, fotografiji, vrtlarenju, putovanjima, kuhanju i ženskom aktivizmu. Završila sam DONA International i Paramana obuke za porođajnu doulu te Childbirth Educator program u sklopu Erasmus 3P+ projekta.

Uživam u vožnji vlakom, brizi o napuštenim psima, dobroj hrani i druženjima s prijateljima.

Ne osjećam se kao da imam posao jer je ovo moj poziv i ljubav, a većinu dana provodim razmišljajući ili radeći za Lele projekte.

20 minuta za tebe

Upoznajmo se na virtualnoj šalici čaja da vidimo što možemo učiniti za tebe.

Zakaži besplatan poziv ovdje!

Pisalo se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr