Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Preporođena

Zacijeli nakon poroda i pronađi sebe u majčinstvu. 

Ako ti

 • Pokušavaš "posložiti kockice" što se dogodilo na tvojem porodu i otkako si postala mama
 • Iza sebe imaš iskustvo poroda koje te kopka i ne bi ga ponovila
 • Opisuješ svoj porod s rečenicom "nije bio strašan, ali…"
 • Veselila si se, ali majčinstvo ti je došlo kao šok i još uvijek dolaziš k sebi
 • Posvećena si svojem djetetu, ali bojiš se da to nije dovoljno
 • Od tvojeg poroda prošlo nekoliko mjeseci ili čak godina, a ti se i dalje ne osjećaš "kao ti"
 • Ne možeš odvojiti vrijeme za sebe bez osjećaja krivnje
 • Stalno nešto čekaš, kad će okolnosti postati bolje i lakše
 • Osjećaš da si se potpuno izgubila u majčinstvu i ne znaš tko si kad nisi mama

Kako bi izgledalo kad bi svoje izazove pretvorila u vrijedne lekcije?

Pronašla bi više mira i prihvaćanja u svojoj ulozi majke.

Ostavila bi krivnju i pronašla suosjećanje prema sebi.

Imala bi drugačiji pogled na svoj porod i svoje majčinstvo.

Ne bi se osvrtala unatrag pitajući se što si mogla i trebala napraviti drugačije.

Shvatila bi da ćeš stavljanjem sebe na prvo mjesto činiš dobro i sebi i svojoj djeci.

Preporođena je online program

koji te vodi kroz proces da zacijeliš nakon poroda i pronađeš više mira u majčinstvu. Ovo je program podrške tvojem odrastanju u majku.

Iskustva

Točno ono što sam trebala

Program je za mene bio nježno putovanje. Točno onakvo kakvo sam trebala. Uz puno podrške prošla sam kroz svoju priču, emocije i stanja. Proradila sam ih, suočila se s njima, vidjela ih i prihvatila. 

I to u pravom trenutku. 

Dobila sam odgovore na pitanja za koja nisam bila niti svjesna da ih imam.

Kroz drugačiji rad na emocijama svoje sam iskustvo pretvorila u moć, snagu i hrabrost.

Hvala Jasmini za divno vodstvo, razumijevanje, podršku i siguran prostor, a grupi za sva dijeljenja i razgovore.

testimonial-person-image
Irena
Hrvatska

Moj sin gleda SRETNU mamu

Uspjela sam uvesti neke rutine u svoj život. Probudila me jedna tvoja rečenica, a ona glasi: "Bolje svaki dan 5 minuta, nego sat vremena u 10 dana." - možda nisam navela točan broj dana, ali bitan je SMISAO.

Promislila sam o toj rečenici i rekla sama sebi: "Pa da, to je to."
Ne može biti kao prije i ne mora, ali bitna je KONSTANTA. Dala si mi puno alata, a na meni je hoću li ih iskoristi i kako.

Zaista uživam u vremenu koje posvetim sebi. 

Ja ne znam kako, ali otkad sam promijenila ploču (odnosno malo posložila glavu), ja sve stignem. Neke druge stvari sam stavila u drugi plan (čišćenje itd.) i baš radosno i ispunjeno odem svaku večer u krevet.

Počela sam plesati s djetetom. To tako oslobađa, a on zaista uživa. Često sam u kuhinji jer volimo fino papati pa raspalim muziku, pjevam i plešem. Moj sin često zastane u igri, pogleda me i smije se. To me zapravo najviše motivira. On gleda SRETNU mamu.

I zadnje, ali ne manje bitno, neusporedivo je bolji odnos i sa mužem. Svakako je tu pomoglo i planiranje vremena samo za nas koje je i dalje na snazi i nama funkcionira.

Meni je ova seansa (bolje zvuči od programa) dala puno alata kako da ponovno uspostavim vezu sama sa sobom, kako da pilotiram u majčinstvu i kako da isplivam na površinu sa svim obvezama. Podsjetila si me koliko sam vrijedna, bitna, hrabra, snažna, a u isto vrijeme nježna i ranjiva. Ja sam se zaista preporodila. ❤️ Hvala ti.

testimonial-person-image
Alisa
Hrvatska

Dobila sam mir sa sobom i u sebi

Odlučila sam se za ovaj program jer sam osjećala da mi nešto nedostaje i nije u redu, a nisam mogla točno odrediti što je to. 

Vjerovala sam da će mi baš ovaj program pomoći da se mogu kvalitetnije posvetiti sebi, suprugu i svojoj djeci jer sam bila u začaranom krugu konstantno misleći da, ako uzmem vrijeme za sebe, onda ga "oduzimam" ostalima u svom životu.

Kod Jasmine mi se svidjelo to što je poštovala moje granice, moj osobni prostor i osjećala sam se podržano, a ne razgolićeno ako bih podijelila s ostalima točno ono što me mučilo i pri tome nisam osjećala da se zadire u moju intimu. 

Nakon što sam prošla ovaj program shvatila sam da je ok što nisam ok i da svi imamo takve dane. Shvatila sam da nisam sama u svojim dvojbama i problemima i da ima još mnogo takvih žena, ali i da postoji način da se o svemu tome progovori i da samoj sebi olakšam. Dobila sam podršku koju sam trebala. Dobila sam mir, sama sa sobom i u sebi :)

testimonial-person-image
Dunja
Hrvatska

Na putu da postanem nova osoba

Prijavila sam se na program jer sam osjećala da mi treba podrška u novoj ulozi majke. Imala sam puno misli i emocija, sve mi se stalno vrtilo glavom i tijelom i osjećala sam se pogubljeno u svemu tome. Osjećala sam da nisam sretna kao što bi trebala ili mogla biti iako je na van sve dobro i super. A ponajviše me mučila trauma s poroda, što pogotovo nisam imala s kim u svojoj okolini podijeliti. Malo sam pratila tvoj rad na društvenim mrežama i brzo sam donijela odluku da ću se prijaviti zbog tvoje blage i podržavajuće energije te što sam vidjela da otvoreno pričaš o bitnim temama bez tabua. Također sam naziv Preporođena me jako privukao :)

U programu sam stekla razne uvide, čula puno dobrih savjeta i smjernica za bolje poznavanje sebe kao majke ali i kao žene, družila se s ženama koje su su na neki svoj način u sličnoj situaciji, dijelila svoja iskustva što je također bilo veoma terapeutski, i još puno sitnica koje ne primjetiš ali znače i naprave promjenu. Ne mogu reći da sam skroz nova osoba (Preporođena) ali mogu reći da sam na putu i da se osjećam sigurno, snažno, moćno i podržano. Trenutno osjećam da sve u mom životu ide u dobrom pravcu.

Hvala ti na ovom divno osmišljenom programu.

testimonial-person-image
Lucija
Hrvatska

Tko te vodi kroz ovo putovanje?

Ja sam Jasmina i mogu ti ispričati dvije verzije priče o sebi: jedna u kojoj sam se godinama borila s endometriozom, dugo odgađala trudnoću, imala težak prvi porod i mučila se u ranom majčinstvu. 

Druga je da sam kroz ta iskustva naučila da sam ja odgovorna za sebe, da osluškujem svoje tijelo, ponovno otkrijem sebe i radost u svojem životu.

Obje su bile moja istina i danas sam zahvalna na svemu što sam prošla jer sam na tom putu postala Birth story listener®, EFT praktičarka, edukatorica, porođajna i postpartum doula. Sada tebi pomažem da iscijeliš priču s poroda i prilagodiš se ulozi majke.

Nije važno je li od tvojeg poroda prošlo i nekoliko godina. Tvoja iskustva trudnoća, poroda i babinja ostaju s tobom cijeli život i zaokružiti ta iskustva može biti korak koji ti nedostaje.

Evo što sam kroz iskustvo naučila: majčinstvo može biti teško, a najteže je kad se osjećaš usamljeno.

Najviše boli kad misliš da si sama u tome što prolaziš.

Da si jedina koju od poroda prati osjećaj neuspjeha, da misliš kako se u majčinstvu svi snalaze bolje od tebe i ne možeš se prestati kritizirati.

Rezultat je začarani krug u kojem se ne osjećaš dobro jer te preplavljuje krivnja zbog svega što radiš... ili ne radiš.

Zato sam osmislila program Preporođena kroz koji ćeš dobiti alate kako da se nosiš s neugodnim emocijama i podržiš sebe onda kad ti je teško.

Što kažu moje klijentice

Program je za mene bio nježno putovanje. Točno onakvo kakvo sam trebala. Uz puno podrške prošla sam kroz svoju priču, emocije i stanja. Proradila sam ih, suočila se s njima, vidjela ih i prihvatila.
I to u pravom trenutku.
Dobila sam odgovore na pitanja za koja nisam bila niti svjesna da ih imam.
Kroz drugačiji rad na emocijama svoje sam iskustvo pretvorila u moć, snagu i hrabrost.
Hvala Jasmini za divno vodstvo, razumijevanje, podršku i siguran prostor, a grupi za sva dijeljenja i razgovore.

*

Meni je ova seansa (bolje zvuči od programa) dala puno alata kako da ponovno uspostavim vezu sama sa sobom, kako da pilotiram u majčinstvu i kako da isplivam na površinu sa svim obvezama. Podsjetila si me koliko sam vrijedna, bitna, hrabra, snažna, a u isto vrijeme nježna i ranjiva. Ja sam se zaista preporodila. ❤️ Hvala ti.

*

Shvatila sam da nisam sama u svojim dvojbama i problemima i da ima još mnogo takvih žena, ali i da postoji način da se o svemu tome progovori i da samoj sebi olakšam. Dobila sam podršku koju sam trebala. Dobila sam mir, sama sa sobom i u sebi :) 


*

U programu sam stekla razne uvide, čula puno dobrih savjeta i smjernica za bolje poznavanje sebe kao majke ali i kao žene, družila se s ženama koje su su na neki svoj način u sličnoj situaciji, dijelila svoja iskustva što je također bilo veoma terapeutski, i još puno sitnica koje ne primjetiš ali znače i naprave promjenu. Ne mogu reći da sam skroz nova osoba, ali mogu reći da sam na putu i da se osjećam sigurno, snažno, moćno i podržano. Trenutno osjećam da sve u mom životu ide u dobrom pravcu.
*

Razgovor s Jasminom mi je pomogao shvatiti što me to najviše muči i što mogu poduzeti po tom pitanju već sada a ne za godinu, dvije, tri.
Pustila me da govorim a istovremeno i suptilno usmjeravala. Bila sam iznenađena koliko me naš razgovor osnažio. Baš se dogodio neki "klik"... kao da sam našla još onaj zadnji dio slagalice koji mi je nedostajao.

*

Osjetila sam dašak mira koji mi je, kao valjda i svakoj novoj mami, itekako potreban. Puno dubokih udaha i još dubljih izdaha. Korak prema prihvaćanju. Dublji smisao koji se krije iza moje priče s poroda. Usmjerila si svjetiljku u jedan skriveni dio mene koji itekako treba pažnju. 
Moja priča s poroda, zadnjih je šest mjeseci bila samo neugodna priča s poroda, priča jednog dana u mom životu, odvojena od svega ostalog. Sad se nekako sve ispreplelo i povezalo.
Ovo je za mene je bio početak zacijeljujućeg procesa u iskustvu majčinstva i jedna nova stepenica na putu osobnog rasta.

*

Meni je naš razgovor pomogao da prigrlim dijelove sebe, svoga poroda i svoje priče koje sam nekako pokusavala preskočiti, zaobići, zaboraviti.. Zanimljivo mi je kako ista priča, isti događaj ili trenutak može biti nešto što nas žulja, a isto tako nešto što nam daje novu snagu i drugačiji pogled na sebe same. Hvala ti što si mi pomogla prijeći tu stepenicu.

Što trebaš znati o programu Preporođena

Programa Preporođena traje 2 mjeseca i u tom razdoblju:

 • Održat ćemo 4 individualne sesije putem Zooma,
 • Dobit ćeš pristup edukativnoj platformi s lekcijamadodatnim audio i pdf materijalima s vježbama za primjenu (meditacije, dnevnici i dodatni sadržaj).
 • Imat ćeš podršku e-mailom.

Individualni rad

Individualne konzultacije prilagođavaju se tebi.

U 2 mjeseca koliko traje program dogovorit ćemo 4 individualne sesije u trajanju od 60 do 90 minuta na kojima ćemo proći aktualne izazove u tvojem majčinstvu i oporavku nakon poroda. 

Jedna od sesija bit će i Birth story medicine®: vođeno putovanje kroz priču s poroda i babinja koje će ti donijeti više jasnoće, mira, osjećaja zaokruženosti i prihvaćanja. To je povjerljiv razgovor, siguran prostor da izraziš ono što te muči bez osude i vodstvo prema promjeni koju želiš. Ova sesija za mnoge je žene odškrinula vrata drugačijem pogledu na svoj porod i život.

Edukativna platforma

Na edukativnoj platformi moći ćeš pristupiti

 • Video lekcijama i
 • Vježbama (audio i pdf materijali) koji ti pomažu da gradivo ovog programa postane tvoja svakodnevica.

MODUL 1: Što se dogodilo 

Da bi napravila prvi korak prema naprijed, prvo moraš osvijestiti odakle si došla i gdje si sad. Upoznat ćeš se s drugačijom perspektivom na trudnoću, porod i postpartum koja će ti omogućiti da transformiraš svoje teške trenutke u svoje najvrjednije lekcije.

MODUL 2: Moje emocije 

Zašto tvoje emocije nisu tvoji neprijatelji, što ti poručuju i konkretni alati kako da se ne osjećaš bespomoćno kad te preplave neugodni osjećaji. 

MODUL 3: Moje tijelo 

Procesi u trudnoći i porodu ostavili su tijelo drugačijim no što je bilo prije. Proći ćemo nježne prakse koje će podržati tvoje tijelo nakon poroda, pomoći ti da prihvatiš i povežeš se sa svojim tijelom nakon poroda, s naglaskom na ožiljcima, zdjeličnom dnu i međici.

MODUL 4: Moja priča s poroda i babinja

Skrivene lekcije u tvojoj priči s poroda i babinja i put do cijeljenja tvoje prošlosti. 

MODUL 5: Moje majčinstvo 

Postoji mnogo načina na koje se kočimo i podmećemo si nogu, a najveća prepreka je kad nisi svjesna koja ograničavajuća uvjerenja imaš o majčinstvu i koji su tvoji "uvjeti" da budeš "dovoljno dobra" majka. Kako pronaći slobodu i koraci do majke kakva želiš biti. 

E-mail podrška

Za vrijeme trajanja programa imaš moju e-mail podršku jednom tjedno kako bismo adresirale nejasnoće i izazove koji se pojave putem.

 

Cijena

Cijena programa je 297 EUR (2227 kuna). Saznaj više ovdje.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr