Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Usluge

Doulin paket

Doulin paket uključuje punu podršku u razdoblju oko poroda: jedan na jedan pripremu za porod, poruke i pozive, pratnju na porodu i planiranje babinja.

Sastat ćemo se 3 puta prije poroda. Proći ćemo plan poroda i razgovarati o tvojim očekivanjima i strahovima. Kako porod prirodno teče? Što se događa u rodilištu? Pokazat ćemo ti kako da s partnerom radiš Spinning babies rutinu za lakši porod.

Što ti treba da se osnažiš i imaš vjeru u sebe i svoje tijelo? Saslušat ćemo te. 

U terminu smo danonoćno dežurne i spremne doći na tvoj poziv. Ostajemo uz tebe koliko god porod potraje! U slučaju nepredviđenih okolnosti tu je i pričuvna doula

Nakon poroda imamo još 1+ susret. Možemo pomoći s dojenjem i praktičnim stvarima povezanim s mamom i bebom, ali i zaokružiti iskustvo poroda.

service
service

Radionica "Porod je započeo, a što sad?"

Kako ću znati je li porod započeo? Kako si mogu olakšati trudove? Kad je vrijeme za odlazak u bolnicu?

Odgovaramo na pitanja koja trudnice najčešće postavljaju. Radionica je osmišljena tako da nudi praktične savjete i tehnike kako se nositi s porođajnom boli kod kuće i u bolnici.

Počevši od ranih znakova poroda, provest ćemo te kroz porođajne faze, senzacije i emocije koje se mogu pojaviti u svakom od njih te pokazati koji su najbolji načini za nošenje s izazovima u porodu. Radionica uključuje praktični rad: tebi i partneru pokazat ćemo jednostavne vježbe kako pomoći bebi da dođe u optimalan položaj za porod i kako ti partner može olakšati bol u porodu.

Bez panike, naše radionice se prilagođavaju tvojim potrebama! Ako ne možeš doći na radionicu, dogovori susret u svojem domu.

Radionica "Beba je tu, a što sad?"

Što je potrebno meni, a što bebi u prvim danima i tjednima kod kuće? Što mogu očekivati od svojeg tijela i osjećaja? Kako izgleda prvo sve nakon poroda? Mame imaju stotinu pitanja od kojih je uvjerljivo najčešće – je li ovo normalno.

Počevši od prvih sati do prvih dana nakon poroda, proći ćemo kroz ključne promjene koje se događaju u tvojem umu i tijelu. 

Razgovarat ćemo i o kritičnim trenucima u bebinom razvoju, kako je umiriti i kako se nositi s grčevima. Ukratko, napravit ćemo plan za babinje kako bi se ti mogla posvetiti onome što je zaista bitno – dojenju i zaljubljivanju u svoju bebu.

Bez panike, naše radionice se prilagođavaju tvojim potrebama! Ako ne možeš doći na radionicu, dogovori susret u svojem domu.

service
service

Doulin paket poslije poroda

Pripremajući se za porod, žene često zaborave na važno razdoblje koje slijedi. Babinje je vrijeme kada se drugi trebaju brinuti o tebi kako bi se ti mogla brinuti o bebi.

Naše postpartumsko putovanje započinjemo susretom prije poroda na kojemu planiramo brigu u prvih šest tjedana nakon poroda: kako s bebom, prehranom, čišćenjem i posjetiteljima te trebaš li tražiti pomoć obitelji i prijatelja.

Kada se vratiš iz rodilišta, doći ćemo k tebi sedam puta tijekom šest tjedana, ili češće ako želiš. Donijet ćemo ti topli obrok, pomoći oko dojenja, pospremiti, pričuvati bebu dok se ti ne istuširaš, zabaviti starije dijete i saslušati kako se osjećaš.

Ti znaš što je najbolje za tvoju bebu, zato ćemo te potaknuti da radiš stvari na svoj način i slušaš svoju intuiciju. Nema veze ako misliš da ništa ne znaš, naučit ćeš. To je predivan proces u kojemu upoznaješ i zaljubljuješ se u svoju bebu, a mi ćemo biti tu da ti ulijemo povjerenje da to uistinu možeš i znaš.

Čajanka s doulom

Pitaj nas što te zanima o porodu: Kako izgleda porod u bolnici? Koja su tvoja prava? Kako se pripremiti? I ostala pitanja koja možda ne znaš kome drugome postaviti.

Jedan susret, sto pitanja. Šalimo se, nećemo brojati. Možda samo želiš razgovarati jedan-na-jedan s nekim tko je to prošao više puta i može te zaista čuti. 

Naći ćemo se na mjestu koje odabereš (kod kuće ili vani). Na dvosatnom susretu u opuštenoj atmosferi reći ćemo ti što želiš znati o porodu i babinju.

Zašto baš mi? Jer nismo ni liječnice ni rodilje, a kao tiha pratnja na porodu imamo jedinstveni pogled na svijet rađanja u našim bolnicama. Mi smo treća strana i možemo ti reći ono što nećeš čuti na tečaju ili od prijateljica. 

Naš razgovor može biti i online (putem Skype-a ili Zoom-a), a ne zaboravi i da ovaj susret možeš odabrati kao poklon dragoj trudnici, a mi ćemo ti dostaviti poklon-bon na njezino ime!

service
service

Online savjetovanje

Nisi u blizini Zagreba, ali želiš sve što nudimo? Zanima te priprema za porod, babinje ili trebaš jedan razgovor s nekime da shvatiš što sama želiš od poroda? 

Tu smo i za tebe, iako si nam daleko. Možemo dogovoriti online savjetovanje i pomoći ti da se približiš porodu kakav zamišljaš. 

Javi nam se i dogovoriti ćemo video razgovor od 90 minuta.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr

Prijavi se

Cijena usluge iznosi {{ productPrice | number:2 }} HRK.

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.

Podatke za uplatu bankovnom transakcijom dobit ćeš na gore navedeni e-mail. Ako mail ne stigne kroz nekoliko minuta, provjeri svoj spam mail.

Nisu popunjeni svi potrebni podaci.
Kod plaćanja putem PayPal-a (ili jednom od navedenih kartica), zbog ograničenja PayPal usluge, iznos se pretvara u EUR s tečajem {{ productEURExchangeRate }} i iznosi {{ (productPrice / productEURExchangeRate) | number:2 }} EUR.
Hvala! Tvoja prijava je zabilježena.
Dogodila se pogreška :( Pokušaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr.
Dogodila se pogreška :( Ako je uplata izvršena piši nam na doula@lele.hr kako bismo provjerili tvoju prijavu.