Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Usluge

Online tečaj za trudnice: Porod je započeo, a što sad

Pretočile smo svoje znanje, iskustvo i strast u virtualni tečaj koji će ti dati sve što trebaš za osnaženi porod u rodilištu.

Kroz 8 modula uz video i audio materijale vodit ćemo te od prvih znakova poroda do rođenja tvoje bebe sa savjetima što možeš napraviti odmah kako bi tvoj porod bio kakvim ga želiš. 

S tobom smo u zatvorenoj Facebook grupi s mjesečnim javljanjima uživo gdje odgovaramo na pitanja.

Saznaj više ili se prijavi odmah.

lele doula na porodu zagreb

Oporavak nakon poroda - online skup za mame

Ako si rodila i osjećaš da nisi zacijelila nakon poroda, na jednom smo mjestu okupile što ti treba da si potvrdiš kako porod ne mora biti strašan nego upravo suprotno – osnažujuće iskustvo i divan početak tvojeg majčinskog života.

  • 7 videa kako dobar oporavak nakon poroda izgleda s odabranim stručnjakinjama iz područja fizioterapije, nutricionizma, patronaže i psihoterapije,
  • Pristup online skupu na platformi Thinkific na godinu dana,
  • Iskustva i savjete 9 žena iz porodnog svijeta koje će te osnažiti za dalje.

Na Oporavku nakon poroda ćeš pronaći konkretne savjete i iskustva koja će ti pomoći u oporavku.

Saznaj više ili se prijavi odmah.

(Online) savjetovanje

Pitaj nas što te zanima na individualnom savjetovanju.

Naš razgovor može biti online (putem Skype-a ili Zoom-a) ili uživo (Pula ili Zagreb).

Na dvosatnom susretu u opuštenoj atmosferi reći ćemo ti što želiš znati o porodu i babinju: koje su tvoje opcije za rađanje u Hrvatskoj, kako se pripremiti za porod koji si zamislila i ostala pitanja koja možda ne znaš kome drugome postaviti.

Zašto baš mi? Jer nismo ni liječnice ni rodilje, a kao tiha pratnja na porodu imamo jedinstveni pogled na svijet rađanja u našim bolnicama. Mi smo treća strana i možemo ti reći ono što nećeš čuti na tečaju ili od prijateljica. 

Ovaj susret možeš odabrati kao poklon dragoj trudnici, a mi ćemo ti dostaviti poklon-bon na njezino ime!

nakon poroda doula postpartum babinje

Doulin paket

Doulin paket uključuje punu podršku u razdoblju oko poroda: jedan na jedan pripremu za porod, poruke, pozive i planiranje babinja.

Sastat ćemo se 3 puta prije poroda. Proći ćemo plan poroda i razgovarati o tvojim očekivanjima i strahovima. Kako porod prirodno teče? Što se događa u rodilištu? Što ti treba da se osnažiš i imaš vjeru u sebe i svoje tijelo? Saslušat ćemo te. 

U terminu smo danonoćno dežurne i spremne doći na tvoj poziv biti nemedicinska podrška. Ostajemo uz tebe kod kuće koliko god aktivni porod potraje! Ne idemo u rodilište, a u slučaju nepredviđenih okolnosti tu je i pričuvna doula

Nakon poroda imamo još 1+ susret. Možemo pomoći s praktičnim stvarima povezanim s mamom i bebom, ali i zaokružiti iskustvo poroda.

Doula paket uključuje edukaciju i savjetovanje prije i poslije poroda, a samo prisustvo na porodu se ne naplaćuje. Za dodatna pitanja dogovori besplatni 30-minutni susret putem Skypea.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr