Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Usluge

8 dana poroda - online skup za trudnice

Pridruži nam se ovdje ako se pripremaš za porod i ne znaš odakle započeti. Na jednom smo mjestu okupile što ti treba da si potvrdiš kako porod ne mora biti strašan nego upravo suprotno – osnažujuće iskustvo i divan početak tvojeg majčinskog života.

  • 8 videa kako se najbolje pripremiti za porod s odabranim stručnjakinjama: primaljama, doulama i porođajnim edukatoricama,
  • Pristup online skupu na platformi Thinkific na godinu dana,
  • Iskustva i savjete 10 žena iz porodnog svijeta koje će te osnažiti za dalje.

Pripremi se za porod uz 8 stručnjakinja koje su pomogle 1000+ trudnica!

lele doula na porodu zagreb

Čajanka s doulom

Pitaj nas što te zanima na individualnom savjetovanju.

Kako izgleda porod u bolnici? Koja su tvoja prava? Kako se pripremiti? I ostala pitanja koja možda ne znaš kome drugome postaviti.

Naći ćemo se na mjestu koje odabereš (kod kuće ili vani). Na dvosatnom susretu u opuštenoj atmosferi reći ćemo ti što želiš znati o porodu i babinju.

Zašto baš mi? Jer nismo ni liječnice ni rodilje, a kao tiha pratnja na porodu imamo jedinstveni pogled na svijet rađanja u našim bolnicama. Mi smo treća strana i možemo ti reći ono što nećeš čuti na tečaju ili od prijateljica. 

Naš razgovor može biti i online (putem Skype-a ili Zoom-a), a ne zaboravi i da ovaj susret možeš odabrati kao poklon dragoj trudnici, a mi ćemo ti dostaviti poklon-bon na njezino ime!

Radionica "Porod je započeo, a što sad?"

Odgovaramo na pitanja koja trudnice najčešće postavljaju. Radionica je osmišljena tako da nudi praktične savjete i tehnike kako se nositi s porođajnom boli kod kuće i u bolnici.

Počevši od ranih znakova poroda, provest ćemo te kroz porođajne faze, senzacije i emocije koje se mogu pojaviti u svakom od njih te pokazati koji su najbolji načini za nošenje s izazovima u rodilištu

Bez panike, naše radionice se prilagođavaju tvojim potrebama! Dogovori susret putem Skype-a.

porod je započeo lele radionice zdjelica trudnica radionica tečaj
nakon poroda doula postpartum babinje

Doulin paket

Doulin paket uključuje punu podršku u razdoblju oko poroda: jedan na jedan pripremu za porod, poruke i pozive, pratnju na porodu i planiranje babinja.

Sastat ćemo se 3 puta prije poroda. Proći ćemo plan poroda i razgovarati o tvojim očekivanjima i strahovima. Kako porod prirodno teče? Što se događa u rodilištu? Što ti treba da se osnažiš i imaš vjeru u sebe i svoje tijelo? Saslušat ćemo te. 

U terminu smo danonoćno dežurne i spremne doći na tvoj poziv. Ostajemo uz tebe kod kuće koliko god aktivni porod potraje! Ne idemo u rodilište, a u slučaju nepredviđenih okolnosti tu je i pričuvna doula

Nakon poroda imamo još 1+ susret. Možemo pomoći s dojenjem i praktičnim stvarima povezanim s mamom i bebom, ali i zaokružiti iskustvo poroda.

Za dodatna pitanja dogovori besplatni 30-minutni susret putem Skypea.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr

Prijavi se

Cijena usluge iznosi {{ selectedProduct.price | number:2 }} HRK.

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.

Podatke za uplatu bankovnom transakcijom dobit ćeš na gore navedeni e-mail. Ako mail ne stigne kroz nekoliko minuta, provjeri svoj spam mailbox.

Nisu popunjeni svi potrebni podaci.
Kod plaćanja putem PayPal-a (ili jednom od navedenih kartica), zbog ograničenja PayPal usluge, iznos se pretvara u EUR s tečajem {{ selectedProduct.eurConversionRate }} i iznosi {{ (selectedProduct.price / selectedProduct.eurConversionRate) | number:2 }} EUR.
Hvala! Tvoja prijava je zabilježena.
Dogodila se pogreška :( Pokušaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr.
Dogodila se pogreška :( Ako je uplata izvršena piši nam na doula@lele.hr kako bismo provjerili tvoju prijavu.