Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Usluge

Doulin paket

Doulin paket uključuje punu podršku u razdoblju oko poroda: jedan na jedan pripremu za porod, poruke i pozive, pratnju na porodu i planiranje babinja.

Sastat ćemo se 3 puta prije poroda. Proći ćemo plan poroda i razgovarati o tvojim očekivanjima i strahovima. Kako porod prirodno teče? Što se događa u rodilištu? Pokazat ćemo ti kako da s partnerom radiš Spinning babies rutinu za lakši porod.

Što ti treba da se osnažiš i imaš vjeru u sebe i svoje tijelo? Saslušat ćemo te. 

U terminu smo danonoćno dežurne i spremne doći na tvoj poziv. Ostajemo uz tebe koliko god porod potraje! U slučaju nepredviđenih okolnosti tu je i pričuvna doula

Nakon poroda imamo još 1+ susret. Možemo pomoći s dojenjem i praktičnim stvarima povezanim s mamom i bebom, ali i zaokružiti iskustvo poroda.

lele doula na porodu zagreb
porod je započeo lele radionice zdjelica trudnica radionica tečaj

Radionica "Porod je započeo, a što sad?"

Kako ću znati je li porod započeo? Kako si mogu olakšati trudove? Kad je vrijeme za odlazak u bolnicu?

Odgovaramo na pitanja koja trudnice najčešće postavljaju. Radionica je osmišljena tako da nudi praktične savjete i tehnike kako se nositi s porođajnom boli kod kuće i u bolnici.

Počevši od ranih znakova poroda, provest ćemo te kroz porođajne faze, senzacije i emocije koje se mogu pojaviti u svakom od njih te pokazati koji su najbolji načini za nošenje s izazovima u porodu. Radionica uključuje praktični rad: tebi i partneru pokazat ćemo jednostavne vježbe kako pomoći bebi da dođe u optimalan položaj za porod i kako ti partner može olakšati bol u porodu.

Bez panike, naše radionice se prilagođavaju tvojim potrebama! Ako ne možeš doći na radionicu, dogovori susret u svojem domu.

Radionica "Beba je tu, a što sad?"

Što je potrebno meni, a što bebi u prvim danima i tjednima kod kuće? Što mogu očekivati od svojeg tijela i osjećaja? Kako izgleda prvo sve nakon poroda? Mame imaju stotinu pitanja od kojih je uvjerljivo najčešće – je li ovo normalno.

Počevši od prvih sati do prvih dana nakon poroda, proći ćemo kroz ključne promjene koje se događaju u tvojem umu i tijelu. 

Razgovarat ćemo i o kritičnim trenucima u bebinom razvoju, kako je umiriti i kako se nositi s grčevima. Ukratko, napravit ćemo plan za babinje kako bi se ti mogla posvetiti onome što je zaista bitno – dojenju i zaljubljivanju u svoju bebu.

Bez panike, naše radionice se prilagođavaju tvojim potrebama! Ako ne možeš doći na radionicu, dogovori susret u svojem domu.

beba je tu lele radionice novorođenče babinje postpartum
nakon poroda doula postpartum babinje

Doulin paket poslije poroda

Pripremajući se za porod, žene često zaborave na važno razdoblje koje slijedi. Babinje je vrijeme kada se drugi trebaju brinuti o tebi kako bi se ti mogla brinuti o bebi.

Naše postpartumsko putovanje započinjemo susretom prije poroda na kojemu planiramo brigu u prvih šest tjedana nakon poroda: kako s bebom, prehranom, čišćenjem i posjetiteljima te trebaš li tražiti pomoć obitelji i prijatelja.

Kada se vratiš iz rodilišta, doći ćemo k tebi sedam puta tijekom šest tjedana, ili češće ako želiš. Pomoći ćemo ti oko dojenja, pričuvati bebu dok se ti ne istuširaš, zabaviti starije dijete i saslušati kako se osjećaš.

Ti znaš što je najbolje za tvoju bebu, zato ćemo te potaknuti da radiš stvari na svoj način i slušaš svoju intuiciju. Nema veze ako misliš da ništa ne znaš, naučit ćeš. To je predivan proces u kojemu upoznaješ i zaljubljuješ se u svoju bebu, a mi ćemo biti tu da ti ulijemo povjerenje da to uistinu možeš i znaš.

Čajanka s doulom

Pitaj nas što te zanima o porodu: Kako izgleda porod u bolnici? Koja su tvoja prava? Kako se pripremiti? I ostala pitanja koja možda ne znaš kome drugome postaviti.

Jedan susret, sto pitanja. Šalimo se, nećemo brojati. Možda samo želiš razgovarati jedan-na-jedan s nekim tko je to prošao više puta i može te zaista čuti. 

Naći ćemo se na mjestu koje odabereš (kod kuće ili vani). Na dvosatnom susretu u opuštenoj atmosferi reći ćemo ti što želiš znati o porodu i babinju.

Zašto baš mi? Jer nismo ni liječnice ni rodilje, a kao tiha pratnja na porodu imamo jedinstveni pogled na svijet rađanja u našim bolnicama. Mi smo treća strana i možemo ti reći ono što nećeš čuti na tečaju ili od prijateljica. 

Naš razgovor može biti i online (putem Skype-a ili Zoom-a), a ne zaboravi i da ovaj susret možeš odabrati kao poklon dragoj trudnici, a mi ćemo ti dostaviti poklon-bon na njezino ime!

priprema za porod knjige

Online savjetovanje

Nisi u blizini Zagreba, ali želiš sve što nudimo? Zanima te priprema za porod, babinje ili trebaš razgovor s nekime da shvatiš što sama želiš od poroda? 

I ako si nam daleko, tu smo za tebe. Možemo dogovoriti online savjetovanje koje će ti pomoći približiti se porodu kakav zamišljaš. 

Javi nam se i dogovorit ćemo video razgovor od 90 minuta.

Otvaramo vrata online skupa Oporavak nakon poroda! 

Nisi još rodila i što se događa s tvojim tijelom iza poroda ti je nepoznanica? Ili si rodila i ne osjećaš se kao prije, nešto nedostaje?

Nažalost žene često imaju probleme nakon poroda - probleme o kojima se ne priča, koji se normaliziraju, za koje kažu "trpi, stisni zube".

Briga o sebi počinje ovdje!

Saznaj više -->

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr

Prijavi se

Cijena usluge iznosi {{ selectedProduct.price | number:2 }} HRK.

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.

Podatke za uplatu bankovnom transakcijom dobit ćeš na gore navedeni e-mail. Ako mail ne stigne kroz nekoliko minuta, provjeri svoj spam mailbox.

Nisu popunjeni svi potrebni podaci.
Kod plaćanja putem PayPal-a (ili jednom od navedenih kartica), zbog ograničenja PayPal usluge, iznos se pretvara u EUR s tečajem {{ selectedProduct.eurConversionRate }} i iznosi {{ (selectedProduct.price / selectedProduct.eurConversionRate) | number:2 }} EUR.
Hvala! Tvoja prijava je zabilježena.
Dogodila se pogreška :( Pokušaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr.
Dogodila se pogreška :( Ako je uplata izvršena piši nam na doula@lele.hr kako bismo provjerili tvoju prijavu.