Nema rezultata :(

Broj rezultata pretrage po ključnoj riječi: {{ searchResults.length }}

Uvjeti korištenja

Svako korištenje mrežnom stranicom lele.hr podliježe sljedećim navedenim uvjetima:

  • Sve sadržaje objavljene na adresi lele.hr dopušteno je čitati i preuzimati isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj mrežnoj stranici dopušteni su samo uz prethodno odobrenje.
  • Prijenos sadržaja sa stranice lele.hr dopušten je uz navođenje autora i s izravnom poveznicom koja vodi na izvorni sadržaj na adresi lele.hr. Preneseni sadržaj mora zadržati svoj izvorni smisao.
  • Svi sadržaji objavljeni na adresi lele.hr (uključujući sve tekstove na stranici, opise usluga, članke na blogu, fotografije, informacije i druge materijale) koje objavljuju lele.hr ili suradnici služe isključivo u informativne svrhe. Lele.hr poduzima odgovarajuće napore kako bi navedene informacije bile točne, ali ne daje nikakvo jamstvo u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.
  • Navedeni opisi usluga i cijene su informativni. Točna cijena i plan suradnje utvrdit će se nakon susreta doule i klijentice.
  • Korisnici stranice lele.hr prihvaćaju činjenicu da osobno snose rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržajem na ovoj mrežnoj stranici te da se stranica lele.hr ne smatra odgovornom za bilo kakvu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja.
  • Lele.hr zadržava pravo bilo kakvih izmjena sadržaja na stranici u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.
  • Lele.hr sadržava informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama povezanim s dobrim stanjem i brigom za zdravlje tijekom trudnoće, poroda i babinja te edukacijske savjete čija svrha nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda, kao ni promidžba pojedinih proizvoda. Namjena informacija sadržanih na ovoj mrežnoj stranici nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez savjetovanja s kvalificiranim medicinskim osobljem. Informacije sadržane na adresi lele.hr nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Pregledavanjem sadržaja i njegovim korištenjem podrazumijeva se da ste prihvatili sve navedene uvjete korištenja lele.hr te se obvezujete sadržaj koristiti za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr